Gilbert Kolff is chef en cateraar met een diepe passie voor gezonde, pure voeding en het ambacht van koken. Hij werkt met wat de natuur op dat moment biedt: verse producten van lokale boeren, wilde bloemen, kruiden en planten uit de omgeving en vergeten ingrediënten die opnieuw tot leven komen in zijn keuken. Zijn menu’s zijn grotendeels plantaardig, voedzaam en creatief. Vaak met gefermenteerde, gedroogde of gepekelde producten.
Door gebruik te maken van deze bewaartechnieken maakt Gilbert de rijkdom van de seizoenen jaarrond beschikbaar. Zijn werkwijze is doordacht, respectvol en in harmonie met zijn omgeving. Veel van zijn ingrediënten plukt hij zelf in gebieden als Midden-Delfland. En dankzij zijn afgeronde herboristenopleiding beschikt hij over veel kennis van eetbare planten, hun smaken én hun werking.
Gilbert zet zijn kunde en enthousiasme in om mensen te inspireren tot gezondere en bewustere keuzes. Hij wil voorbij het gemak gaan en laten zien hoe smaakvol en verrassend lokaal eten kan zijn. Niet alleen om een bijzondere eetervaring te bieden, maar ook om bij te dragen aan een gezonder voedselsysteem – voor mens, natuur en toekomst.