Wie zijn de mensen achter de Caring Chefs? Hier stellen ze zich voor.

tmp-image1
sharon

Sharon de Miranda

Sharon maakt gerechten uit alle windstreken. Met haar Nederlandse moeder, Surinaamse vader en een half Indische oma, komen smaken van...
CAE5E8E8-7007-414E-861E-6C2CE97080CB
tmp-profile2

Gilbert Kolff

Gilbert is een chef met passie voor lokaal ambachtelijk koken en draagt zo bij aan een gezonder voedselsysteem.
B6746FB1-D861-4C8D-B8D9-257DBADB71F3
91144AD3-E9AF-4E59-A564-58B46B4D5ECA

Monique Moreau

In het mooie Limburg was Monique eerst 30 jaar operatieassistentie voordat zij zich volledig in de culinaire wereld begaf.
IMG_0751
IMG_0750

Pauline Appelboom

Als jeugdarts zie ik dagelijks de invloed van gezonde voeding op de ontwikkeling van kinderen. Hier zet ik me voor...
c6d2bf8c-5f95-433d-a59d-bd6fcddf7cf9
5962ED9A-56C8-4703-93F3-EB563C23B84E

Pepijn Schmeink

Duurzaam, lokaal en plantaardig zijn voor mij synoniem voor een toekomstbestendige keuken.
Lotte van Cleef Vermeer-12 klein (tafel)
Lotte van Cleef Vermeer-5

Lotte Vermeer

Lotte Vermeer is kok, receptontwikkelaar en plantaardig inspirator. Met trainingen, proeverijen en inspiratiesessies helpt ze zorginstellingen bij de voedseltransitie.
IMG_8680
tmp-profile1

Anja Hermanus-Schröder

In kookworkshops, proeverijen en kookdemo's laat Anja ervaren hoe makkelijk en lekker een puur plantaardige maaltijd kan zijn.