KookworkshopsLezingen & webinarsProeverijen

Over deze kartrekker

Plant-based chef en horecaondernemer Pepijn Schmeink werkt al ruim 20 jaar met lokale, regeneratieve boeren aan een eerlijker en toekomstbestendig voedselsysteem. Met Eendracht Catering verzorgt hij creatieve no-waste concepten voor bedrijven, festivals en transitieprojecten. Eerder was hij mede-oprichter van Jack Bean, een circulaire fastfoodketen met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Pepijn is ambassadeur van Het Nieuwe Nassen en actief in netwerken als BlueCity010, Flevo Campus en Caring Chefs. Hij verbindt horeca, zorg en beleid rond thema’s als verspilling, eiwittransitie en duurzaam inkopen. Zijn missie: plantaardig eten aantrekkelijk én vanzelfsprekend maken.
Motto: “We make the transition together, so let it be tasty!”

Foto's

Eendracht Catering
5962ED9A-56C8-4703-93F3-EB563C23B84E
"Plant-based chef Pepijn Schmeink werkt al zo’n 20 jaar met producten van lokale regeneratieve boeren. Een ondernemer met hart voor natuur, boer én mens. Hij werkt vanuit een duurzaamheidsambitie, momenteel o.a. als ambassadeur voor Het Nieuwe Nassen, het netwerk van Blue City 010 dat de Rotterdamse horeca verbindt op thema’s als verspilling, gezondheid en duurzaam inkopen."

Andere kartrekkers

CAE5E8E8-7007-414E-861E-6C2CE97080CB
tmp-profile2

Gilbert Kolff

Gilbert is een chef met passie voor lokaal ambachtelijk koken en draagt zo bij aan een gezonder voedselsysteem.
IMG_0751
IMG_0750

Pauline Appelboom

Als jeugdarts zie ik dagelijks de invloed van gezonde voeding op de ontwikkeling van kinderen. Hier zet ik me voor...
Lotte van Cleef Vermeer-12 klein (tafel)
Lotte van Cleef Vermeer-5

Lotte Vermeer

Lotte Vermeer is kok, receptontwikkelaar en plantaardig inspirator. Met trainingen, proeverijen en inspiratiesessies helpt ze zorginstellingen bij de voedseltransitie.